Gran èxit d”Enllaçats per la paraula”

114 persones han llegit un text en català a la 4ª edició d'”Enllaçats per la paraula” que s’ha celebrat a la Institució Pública Antoni. M. Alcover de Manacor des d’ahir, divendres,  a les 19 hores, fins a avui, dissabte, a la mateixa hora.Ha estat una activitat molt participativa amb la presència de persones que llegien a títol individual, grups d’alumnes d’instituts, col·lectius de professores, famílies al complet …  Les lectures han estat molt diverses i a cada hora es pot dir que hi ha estat present la figura de mossèn Antoni Maria Alcover, del qual enguany es celebra el 150è aniversari del seu naixement.

El batle de Manacor, Antoni Pastor ha tancat l’acte amb unes paraules de coratge per a tots aquells que treballen per la nostra llengua i ha dit sentir-se orgullós de ser manacorí. Aquesta activitat, organitzada per l’OCB, l’STEI-i, Jubilats per Mallorca i l’Assemblea de mestres i professors en català s’ha realitzat com a protesta per l’intent del govern de modificar la llei de la funció pública i la llei de normalització lingüística.

La propera setmana , a un altre poble de Mallorca, es farà la 5ª edició.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.