La cançó de la setmana

Si la setmana passada xerràvem de mestissatge amb Mano Negra, aquesta viatjam fins a Àfrica per conèixer el grup Amdaou et Mariam, un dels grup amics d’aquest tot terreny anomenat Manu Chao.

Amadou et Mariam són dos músics cecs de Mali que practiquen un estil anomenat afro-blues, en el qual es mesclen a la perfecció els ritmes africans i les guitarres elèctriques del blues. Des de l’any 1999  ençà han donat mostres de la seva qualitat amb discs excel·lents com ara   Dimanche à Bamako (2005) o Welcome to Mali (2008).

Manu Chao ha col·laborat amb ells ens diverses ocasions ja que comparteixen inquietuds musicals i ideals interculturals. És el cas de la cançó que us present, Senegal Fast Food, del seu disc, citat anteriorment, Dimanche à Bamako, en la qual el bo de Manu presta la seva veu. El vídeo que acompanya el single és molt parescut al de la setmana passada: realista i social. En aquest cas, però, la ciutat que es mostra és Senegal en el lloc de Bogotà.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.