Zona verda a Sa Coma

Aquí teniu un parell de fotos d’una zona verda de sa Coma que fins ara estava camuflada i que no havien fent neta mai, fins que ha arribat Coexa que s’encarrega de les zones verdes.Aquesta zona està abans d’arribar al carrer Argelaga devora una placeta que abans s’encarregava el mateix veïnat d’arreglar-la.  Sa Coma no havia estat tan bé mai.
A la darrera foto se veu tot es camí i ara miam si li posin un trispol en condicions.

Un pensament a “Zona verda a Sa Coma

  1. Aquest article va ser publicat erròniament durant unes hores el passat dissabte sota pseudònim. Recordem que els nostres estatuts deixen ben clar que tot els articles (una altra cosa són els comentaris) han d’estar signats amb nom i llinatge, per la qual cosa demanam disculpes per l’error. Per això ara surt signat amb el meu nom (tenc el permís de lautor real) i l’he modificat al meu gust.

    Perdonau les molèsties

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.