Jubilats per Mallorca/Enllaçats per la paraula

Des de Jubilats per Mallorca ens han fet arribar aquesta nota de premsa:

De les 19.00 del dia 25 de maig fins les 19.00 del 26 hem celebrat la cinquena sessió d’ “Enllaçats per la Paraula”, a la Biblioteca de Cas Metge Rei, a Santa Maria del Camí.
Hi han fet de lectors més de 120 persones, que han llegit textos de molt diverses característiques entre els quals, com és natural, hi han figurat en lloc destacat les obres de Miquel Dolç, les rondaies locals i altres relacionades amb la vida del poble de Santa Maria.
La primera lectura la va fer l’actor Simó Andreu i la darrera la batlessa Sra. Catalina Vich. Entre altres lectors hi han llegit, a més dels esmentats, l’escriptora Maria Antònia Oliver, i els escriptors Antoni Serra i Biel Mesquida, i el president de Jubilats per Mallorca en Maties Oliver i Pascual.
El grup impulsor d’Enllaçats per la Paraula vol agrair a tota la gent que ha fet possible aquesta cinquena sessió, ajuntament, lectors, oidors, personal de l’ajuntament, monitors, etc., per sa col·laboració, i molt especialment a Maria Antònia Ferrer, qui ha duit la major part del pes de l’organització prèvia i de la realització de l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.