La setmana que entram, segons el “parenòstic”

Setmana 23ª de l’any que ens duu cap al mes de juny. Hem passat Pentacosta o Quinquagèsima i enfilam cap a l’estiu.El Sol allarga la nostra estada amb nosaltres i a final de setmana ens acompanyarà quasi quinze hores.

La Lluna entrarà en el creixent demà, dilluns, a les 22 hores i 16 minuts en el signe de Virgo.

A foravila encara n’hi ha que s’atreveixen a fer empelts d’olivera, garrover, albercoquer i cítrics. Potser ja sigui un poc envant.

Poques festes d’importància aquesta setmana. Dimecres és Sant Ferran que fou rei de Castella i Lleó amb el nom de Ferran III en el segle XIII. És el patró dels governants i, un temps, fa més de cinquanta anys, es commemorava a les escoles el “Día de la Juventud”, perquè Sant Ferran (San Fernando) era el patró del “Frente de Juventudes”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.