Les receptes de Bankia

Aquests passats dies ha sortit a la llum que el rescat de Bankia sumarà en total la xifra de   23.465 milions d’Euros, això per fer-se una idea son gairebé 4 bilions de pessetes (3.904.247.490.000 de pessetes). Si dividim aquesta quantitat entre tota la gent que viu a Espanya que el 2010 eren 40.548.753 de persones podrem saber la quantitat que ens costarà per persona salvar aquest banc 23.465.000.000÷40.548.753=578,69 € per persona.

Deixant a una banda la discussió de si Bankia s’ha de salvar o no, que tanmateix ja està decidit i no es faran enrera ja que era un banc farcit de gent del PP de Madrid i València, volia exposar una altra qüestió.

Crec que és de una classe política absolutament podrida i mafiosa fer pagar el rescat  d’un banc a tota la societat i mentrestant tancar hospitals i fer retalls insuportables en temes escolars.

Perquè no ens han descomptat als contribuents de les Illes 30€ per persona per no haver de tancar l’hospital de Caubet i el General? amb 30 milions d’euros que seria el total recaptat n’hi hauria de sobres. A més m’estranyaria molt que hi hagués ningú que no hi estàs d’acord.

Per acabar us volia deixar una recepta anti-crisi d’en Karlos Arguiñano. És de molt la millor recepta que he vist mai per la tele.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.