Nova enquesta Card.cat

Els darrers anys s’han embellit diferents carrers del nostre Terme Municipal (tant a Sant Llorenç, com Son Carrió i sa Costa) i això provoca un debat: el fet que s’hagin embellit és motiu per a què siguin gaudits sobretot per a vianants? La circulació de cotxes els degrada? Té sentit que funcionin com un carrer qualsevol?

Expressa la teva opinió mitjançant la nostra enquesta i posa els comentaris que vulguis a la notícia:  

Creus que els carres embellits del Terme Municipal haurien de tenir "prioritat per als vianants"?

 • Si (71%, 29 Vots)
 • Segons quines hores (15%, 6 Vots)
 • Els cap de setmana (12%, 5 Vots)
 • No (2%, 1 Vots)

Nombre de votants: 41

Loading ... Loading ...

5 pensaments a “Nova enquesta Card.cat

 1. Parlant del de Sant Llorenç, sempre he pensat que tot el carrer major i la plaça de l’esglèsia hauria d’esser 24h peatonals, els carrers de la farmàcia, carrer del pou es podria mirar de fer alguna cosa. Ja que parlam de l’emberlliment…els cossiols també es podrien cuidar un poc més…ja que els posam!!! n’hi ha de morts però per falta d’aigua…les jardineres només són guapes la primera semana que han canviat les flors….

 2. Home, no estaria malament que el cap de setmana es tancàs del bar olímpic fins a l’església i l’entrada a la plaça per la part del supermercat. Crec que el carrer Major és massa llarg per tancar-lo de dalt a baix, però tancar-ne la part de dalt no estaria malament. Dels altres carrers no hi veig la utilitat de tancar-los, ja que gairebé no hi ha comerços.

 3. Però se enbelliement mos costa un coio, i si tameteix se ne ha de poder fer es mateix us que sen fa ara des carres, no se en que ve aver de ambellir i fer pagar tots es veinats des carre. Es remelles si estiguesen ben cuidatas donerian categoria en es Poble, però aixì denota abendono. Una llastima.

 4. Primer de tot he de dir que no lo del embelliment és una mica… inapropiat, com dieu per aquí dels cossiols no se’n cuida ningú a no ser els veinats, tots els totxos es remenen, la plaça de l’Església és una mena d’aparcament al marge de la llei, les senyals de tràfic no es respecten i de tant en tanc qualque camió despistat passa direcció prohibida…Al marge d’això crec que ja que o bé s’hauria de prohibir la circulació els caps de setmana o bé s’hauria de donar preferència als peatons o millor, les dues coses: prohibit el trànsit els caps de setmana i preferècia als peatons, sempre!

 5. Aquesta enquesta m’ha fet reflexionar un poc sobre les zones embellides al nostre municipi. Me pareix molt bé que a Sant Llorenç ara que teniu aquests nous carrers empedrats penseu quin ús el hi voleu d’anar. Vull deixar clar que me pareix perfecte que es millori l’imatge del poble. Però m’he adonat i si m’equivoc que qualcú m’ho digui que a sa costa des del famós pla mirall de fa 20 anys no s’ha embellit gaire cosa.

  Encara que mai parlam massa bé dels hotelers he de dir que aquest dies passejant per Cala Millor he comprovat que molts d’hotels han fet obra aquest darrers anys i que han millorat bastant la seva presència. Però desgraciadament les zones comunes fa molt de temps que no han sofert gaire millores. No estic segura de qui s’ha d’encarregar d’això però trob una llastima que els jardins i el passeig de la platja no estiguin més cuidats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.