Concentració a Sant Llorenç contra la reforma de la llei pública

La OCB ha convovat per al proper dimarts dia 17 de juliol a les 20:30h. a la Plaça de l’Esglesia de Sant Llorenç des Cardassar una concentració per protestar en contra de la reforma de la llei de funció pública.

Us hi esperam.

2 pensaments a “Concentració a Sant Llorenç contra la reforma de la llei pública

 1. i perque no se far dijous a s´hora des ple i llavors anam tots el ple, pareix que no interssa a ningu lo que decideixen els nostres regidors, esper veure prest cualque resolucio de batlia penjada i tambe cuañque acte de comissio de govern i cualque acte de ple .i ….. i …..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Si mos ho envien, aixi com han promès, ho publicarem. Si no…. Poca cosa mes podem fer nosaltres (significarà, supòs, q no els interessa tenir informada la població, però donem-los un vot de confiança)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.