Camins contra mentides: Petra, Vilafranca, Sant Joan i Sineu

Aquesta setmana els activistes de Jubilats per Mallorca han continuat el seu camí, poble a poble, per denunciar les mentides que els governs i el mercats ens volen fer creure. Hi ha hagut polèmica a Sineu perquè l’Ajuntament no ha volgut deixar cap espai públic per tal que els caminadors hi poguessin fer la nit.Aquí teniu algunes fotografies de l’anada de Petra a Vilafranca, la rebuda a aquest poble i el camí des de Vilafranca a Sant Joan i Sineu.Vilafranca. Camí dels Elsèbits2.JPG

Vilafranca. Camí dels Elsèbits.JPGVilafranca 5. Esperant l'arribada.jpgVilafranca 4. Bona arribada.jpgVilafranca 6. Més batucada..jpgVilafranca 3. Una xerrada amb vilafranquers..jpgVilafranca 2. Sopar.jpgSineu7. De Sant Joan a Sineu.JPGSineu4, Pels carrers de Sineu.JPGSineu1. Plaça de Sant Marc.JPGSineu3. Camins contra mentides exposa la seva acció.JPG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.