Inici de la matrícula dels cursos de Català

El Centre d´adults de Sant Llorenç té previst fer un curs de Català nivell C1 del 8 d´octubre a l´1 de febrer. El curs serà semipresencial i tendrà una durada de 35 hores. S´impartirà al Centre d´adults els dijous de 18 a 20´30 hores.Per a matricular-se en aquest curs us podeu dirigir al carrer clavell,5 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores del 10 al 28 de setembre.

2 pensaments a “Inici de la matrícula dels cursos de Català

    • Supòs que telefonant al centre d’adults de sant llorenç te poden ajudar (971 56 90 83).
      Si no, jo conec l’Escola de Mallorquí de Manacor i el centre d’adults de Manacor (CEPA Manacor) que solien fer cursos d’aquests. També el COFUC a nivell de tot Mallorca. Si poses aquests noms per internet segur q en trobaràs informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.