Crònica del PP del darrer Ple (II)

Ara sí, ja tenim la crònica completa del darrer Ple per part de na Catalina Ferrer amb aquesta segona part. El text ve seguit d’un seguit de fotografies que acompanyen allò exposat pel PP:

En la Part de control, la senyora Meseguer va demanar a quina de les regidores de l’oposició es refereix al Batlle quan diu  que la denunciarà. Segons l’acte de dia 19 de Juliol el senyora Batlle va dir que denunciaria a la regidora del PP. No deixa de ser una mica curiós que cap dels membres de l’equip de govern no ho recordés, ja que feia poc més d’una hora que havien aprovat l’acte que ho deia. O bé anam curts de memòria o bé aprovam coses que no llegim. Aposto per la segona. Així mateix va demanar a quantes juntes d’accionistes de l’empresa Bellever S.A s’ha  convocat a tots els accionistes.

El Batlle no va contestar.

 La senyora Ferrer, va exposar el següent en relació al famós Projecte d’embelliment i millora del centre de Sant Llorenç:

 Per quin motiu sols es compleix parcialment el projecte d’embelliment i millora? En aquest es cita una i altre vegada que es donarà preferència als vianants: “el tràfic rodat es supeditarà als vianants, es donarà total preferència als vianants, etc.”  i fa poc més de dos mesos que l’equip de govern es va oposar a peatonalitzar-lo dient que això seria motiu de caos circulatori, com si ara el tipus de circulació fos exemplar. Però el que encara és més curiós és que aquest suposat informe policial s’hauria d’haver dut a terme al mateix moment que el projecte d’embelliment

En un altre punt que crida l’atenció és quan diu “només es podrà aparcar al sector final del carrer des Pou” i cada dia i ha cotxes aparcats per tot.

Parla d’una “millor conservació i ordenació del centre urbà….”  però veiem com les jardineres s’han convertit en papereres, cendrers. Cal apel·lar al sentit cívic, clar que sí, però  sense deixar de banda responsabilitat de l’equip de govern. En aquest sentit dir que sols hi ha 9 papereres en tot el centre embellit (4 al C/Major, 2 C/ Santa Maria Bellver, 1 C/Pou, 2 Plaça, 0 al Carrerillo, Carrer Nou, Rector Pascual).

 Finalment a l’apartat referent al mobiliari públic i enllumenat, es parla de les papereres  i diu “les papereres seran de la casa comercial X del mateix tipus que les presents a l’Ajuntament perquè l’espai quedarà tot unificat.

 Així mateix va presentar una sèrie d’imatges que us passo a continuació. En aquestes podeu veure també la col·lecció de barreres tirades un poc per tot. Aquesta vegada en van dir que eren les de les Festes. Jutgeu vosaltres mateixos:

 

En vàrem presentar més, però vaja, per fer-se’n una idea ja n’hi ha a bastament.

La qüestió va quedar sense resposta.

El senyor Riera va demanar quines eren les taxes per la utilització de les instal·lacions esportives (tennis, camp de futbol, camp de No futbol 7, etc.) ens varen contestar qui n’hi ha però no saben a on i tampoc va quedar clar quin era el criteri a aplicar per cobrar-les.

 També es va referir a la nou camp de futbol. Segons el projecte, es tracta d’un camp de Futbol 7, però com va reconèixer el regidor d’esports, el resultat no és un camp de futbol 7, ja que no s’adapta a les mides. Aleshores tenim un projecte que diu Camp de futbol 7  però sabent que no es podrà fer com toca i com diu el mateix, es tirà endavant i el resultat és un camp que no és ni futbol 7 ni 5 ni res.

Finalment va demanar quin era el cost total del Parc Infantil del Carrer de Sant Miquel. El senyor batlle, va dir que ho miraria. Al ple de dia 17 de novembre de 2011, els membres de l’oposició vam manifestar que el cost del parc ascendia a uns 24.000 €, el que no sabem és si la factura de 3.944€ (aprovada per l’equip de govern en el punt 5)  s’ha d’afegir a aquests o si ja s’hi comptava dins.

Un pensament a “Crònica del PP del darrer Ple (II)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.