L’arbre de Nadal, reciclat

Fruit de la iniciativa d’un grup de joves del poble i amb el suport de la regidoria de participació ciutadana i de l’escola, enguany l’arbre de Nadal de la plaça de l’església està fet de materials reciclats, així com la decoració el carrer Major.

En Biel Nadal, n’Aina Galmés, n’Antònia Rosselló, na Cati Neus Roig, en Biel Pascual, na Mª Antònia Pascual, na Francisca Bestard, n’Oriol Santamaría, en Jeroni Puigròs, n’Esteva Gomila i en Gori Aloy han posat els seus coneixements artístics i la seva feina per fer realitat la decoració nadalenca de la plaça de l’església i del carrer Major. Un paper molt important han tengut, també, les mestres i els mestres i l’alumnat del CEIP Mestre Guillem Galmés, comerços i particulars que han col·laborat en la recollida del material que ha fet possible l’arbre i els elements decoratius que a continuació us mostram. Formant part d’aquesta iniciativa el passat dia 2 de desembre es realitzà un taller de reciclatge per a nins i nines en el qual es confeccionaren els “cucs”, les estrelles i els “pops” que han format part de la decoració nadalenca.
Com a anècdota podem dir que entre el material arreplegat hi havia una vintena de botelles de Fanta de l’any 1996.
Estaria bé que, seguint aquesta iniciativa, l’any que ve, els joves del poble, s’animassin a fer tota la decoració nadalenca del poble amb materials reciclats.
Per acabar, dues preguntes: 1ª. Com saberen els artistes que les botelles de Fanta eren de l’any 1996?  2ª Quantes botelles, aproximadament, s’han emprat per fer aquest arbre de Nadal? Si sabeu les respostes, escriviu-les als comentaris.
Les fotos que es reprodueixen a continuació són dels joves participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.