Paperman

Un dels moments que suposo varen passar més, o totalment, desapercebuts en la glamurosa  gala dels Oscars va ser l’expulsió del Dolby Theatre de la productora del curtmetratge PapermanKristina Reed. La perillosa productora no va tenir altra brillant idea que tirar avions de paper, uns 3 o 4, amb marques de pintallavis, mentre el director, John Kahrs pujava a rebre l’estatueta que premiava  Paperman com a millor curt d’animació.
Sense diàleg, en blanc i negre i amb una excel.lent bona sonora, Paperman és  essencialment una història d’amor ambientada en el Manhattan dels anys 40, en què l’atzar o el destí, i  uns avions de paper, semblen decidits a fer que un jove oficinista pugui, després de perfeccionar l’art de les avionetes de paper, desafiar les mirades inquisitives dels companys i posar la vida en perill per esquivar el trànsit  en hora punta, trobar-se de nou cara a cara amb l’atractiva al.lota que fa només unes hores li ha deixat, per casualitat, una marca de pintallavis en un paper de la feina.

4 pensaments a “Paperman

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.