Resultats de l’enquesta de Card.cat

Era una enquesta difícil (el lector havia de repassar els complexes pressupostos del nostre ajuntament per tal de votar amb condicions i no era tasca fàcil, a pesar de l’ajuda de l’article de Lluc Quina) i per això hi ha hagut menys votants que altres vegades (no obstant això, una cinquantena de vots no és una xifra gens despreciable). Potser, fent un poc d’autocrítica, l’enquesta es podria haver presentat de manera més simplificada, com bé havien insinuat alguns lectors a través dels comentaris, però nosaltres volíem saber què voldrien retallar els lectors del pressupost en general, no només d’àrees concretes (Cultura, Medi Ambient, Esports…). Això sí, aquesta proposta pot ser aplicable per a futures enquestes, sobretot ara que ja sabem quines àrees són més susceptibles de ser retallades  segons els nostres lectors.

Bé, no vos mareig més amb tanta explicació i us pas a donar els resultats definitius de l’enquesta.

Realment la votació ha estat molt igualada i no hi ha hagut una àrea que s’hagi destacat de les altres, sinó que un grup de cinc se n’ha duit la majoria de vots: Cultura, Serveis de caràcter general, Medi Ambient, Esports i infraestructures (amb pocs vots de diferència entre si). Tampoc cal desmerèixer el número de vots que ha obtingut l’opció CAP, la qual indica que els pressuposts estan perfectament distribuïts i que no es pot retallar d’enlloc més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.