Fideus de sípia i rajada

Dins una cassola se sofregeix un tros de sípia. Quan és mig cuita s’hi posa un tros de ceba i dos alls ben picats, s’hi donen unes voltes i s’hi afegeix la tomàtiga, també triturada. S’hi posa sal i pebre vermell, al gust, se sofregeix dos minuts més, es tapa d’aigua i s’hi posa la rajada a bocins petits. Es deixa bullir tres minuts i després s’hi afegeix una grapadeta de xítxeros i els fideus. Es fa una bona picada d’all, juevert i tres filellons de safrà i es posa dins l’olla.

Així de senzill. A posar-se bé de panxa i a les dues hores es torna tenir gana. És un bon remei per als qui estan a règim. Ja direu coses. Bon profit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.