Els batles a favor del tren

Demà dematí, diumenge, a les 11 del matí, a Manacor, els batles de Sant Llorenç, Son Servera, Artà, Capdepera i Manacor signaran un document per demanar al Govern de les Illes Balears que s’acabin les obres del tren de Manacor a Artà i es comprometran, com a grups polítics a declarar aquestes obres com a prioritàries en el seus programes electorals de l’any 2015.Aquest és el text del document:

Compromís pel tren        Manacor,  maig de 2013

            Quan:

  • El Govern Balear ha anunciat la resolució dels contractes d’obres de la construcció de la línia ferroviària Manacor-Artà.
  • Aquesta línia es mostra com a prioritària al Pla sectorial de transports aprovat l’any 2006 per unanimitat pel Parlament de les Illes Balears.
  • El conveni ferroviari subscrit entre el Govern Balear i el Ministeri de Foment de 2009 preveu l’execució de la línia ferroviària Manacor-Cala Rajada, amb un total de 220 milions d’euros.
  • Segons resposta del defensor del poble a la Plataforma pel tren de llevant, el Govern central ja ha aportat 83,5 milions d’euros en aquest concepte.

Per tot això,

Jo, …………………………………………………………………………………………………………, amb DNI……………………………., en representació de……………………………  (partit i municipi)
com a………………………………………………………………………………………………..,  (càrrec)
em compromet a declarar el caràcter urgent de finalització de les obres Manacor-Cala Rajada, de conformitat amb el que disposa el conveni ferroviari, i a reflectir expressament aquesta declaració al programa electoral de 2015 per tal de finalitzar-les a la primera legislatura en què el meu partit (o partit col·ligat) accedeixi al Govern.

I, en conseqüència, inst els i les líders polítics del meu partit a l’àmbit  autonòmic (o partit col·ligat) que assumeixin públicament aquest mateix compromís.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.