Notes d’humor

“José María Aznar no descarta volver a la política” (El Mundo)

Després de l’atac de pànic que suposa llegir una notícia tan impactant com aquesta, ja més tranquil i serè, recorro al filtre de l’humor per pair-ho millor. I qui millor que els dos detectius més intrèpids del món, Mortadelo i Filemón, per mesurar una notícia com aquesta:

Mortadelo ha xerrat. No importa afegeixi res més.

PD: aquest còmic fa més de cinc anys que està publicat. Podem concloure que l’autor, Francisco Ibáñez, és un endiví. Si no record malament ja va fer el mateix amb les Torres Bessones.

7 pensaments a “Notes d’humor

 1. Atac de pànic? I que et penses que els que governen ara són millors?. Que no recordes que han aprovat la LOMCE? No han fel el TIL? No han gairebé prohibit l’avort? No fan pagar taxes judicials per què només hi hagi justícia per als més rics? No diuen que no hi ha doblers per a l’escola pública mentre subvencionen a Col·legis de l’OPUS que separen als alumnes per sexe?
  Pareix mentida que ens passi una mosca per davant el nas i ja paresqui que els que hi ha ara no són tan dolents?

 2. No estic gens d’acord amb el teu comentari. Que me causi pànic el retorn d’Aznar no vol dir que beneeixi el govern de Rajoy. Això t’ho has tret del teu cap ja que ni una línia del meu article dóna a entendre res d’això.
  Empermí has mesclat ous amb caragols.

 3. Pau, jo si te mesclare ous en caragols, Espanya es un Païs no de pandereta, com ni ha que diven; Nosaltres vivim ha un Païs on hi ha una tal cantidad de bona gent, semprè disposats ha selvar-nos, que aquets perque estigem millor mos fan retresa cinquante anys; Només sa noticia malement es Ferreret Vermell diga que no se ne ha anat mai, de pensar vorerlo cada vega que un abri se TVE cause terror, vergonya, i palpitos. Penseu si torna agefar es mando aquest Sr, si censa ell, es seus mos han duit en fons de es pou, en ell, ni pensero. Be jo no volia anar per aqui; Jo volia parlar de sa nostre injostici; Desprès de se carrega de en Garson de part de sa justicia, me pensava, ja aver vist tot lo injusta que es sa nostre justicia; Ara per aqueberme de obrir es uis, me fan un altre sainete en ( La Paca )Diun que només han cumplit se llei; Si se llei es aixì, no han de espera demá, per canviar-le. O son es politics que tenen por de que les pinchin es Telefono? O hi hagut coses inconfesables? En aquest jodici?. No se sebra, com sempre per aqui.

 4. Bé, aquí es nostre president ha presentat una tira còmica del més graciós…independentment del transfons que li volgueu donar i vosaltres sortiu per la tangent. Aquest còmic simplement reflexe amb humor l’impacte que tindria el retorn del Superhome d’Espanya!!

  Sant Llorenç està ple de filòsofs!!! jejejeje

  PD. Per cert, ara que en Jose Mari ha sortit tant per la TV, no acab de veure clar si porta bigoti retallat o s’ha afeitat del tot. Si us hi fixau, davall el nas té com una sombra i no endivin si és bigotis refinat o la mateixa pell? Algú em podria contestar aquest dubte existencial que tenc? Potser sa libel·lula que té contactes directes en sa Moncloa m’ho pot explicar (segurament hi ha algun article d’alguna llei perduda que parla d’això, jijiji)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.