El Cirque du Soleil a Palma. Un bon contingut, un pèssim continent.

Ahir mateix vaig anar a Ciutat per poder veure el famós Cirque du Soleil. Tenc que dir que en vaig quedar decebut, però no tota la culpa la té l’espectacle.

Des del meu punt de vista el Cirque du Soleil ha sabut modernitzar i adaptar molt bé l’espectacle del Circ als nous temps: Ha eliminat els números amb animals, ha professionalitzat els artistes i ha potenciat moltíssim l’apartat tant visual com sonor.

Que per què em va decebre? L’escenari era el pitjor que podien haver triat.

El Palma Arena és un velòdrom, no és ni mai serà un bon lloc per a fer-hi concerts, i per això l’espectacle amb una experiència sonora molt devaluada començà a perdre molts de punts.
Per altra banda els qui érem a les grades no podíem distingir ni els personatges, ni els seus vestuaris, ni els detalls de l’escenari. Això, al contrari que el tema sonor, s’hagués pogut solucionar col·locant una pantalla al costat de l’escenari ajudant d’aquesta forma a la correcta visualització de l’esdeveniment, però ni això.

Amb les seves dues principals qualitats minvades (com a mínim pels qui érem a les grades), el Cirque du Soleil no ofereix suficients arguments, ni cap número únic, com per a pagar-ne els 60€ que costava l’entrada més barata.

De ben segur que si el circ en lloc d’estar situat al Palma arena s’hagués situat al típic envelat circense en el que solen actuar la meva opinió no hauria estat la mateixa i hauria quedat satisfet amb l’espectacle.

 

4 pensaments a “El Cirque du Soleil a Palma. Un bon contingut, un pèssim continent.

  1. A mi també em fa decebre una mica. Té massa propaganda i les expectatives eren massa altes.

    A més els pallassos surten massa vegades i moltes sense cap sentit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.