Adéu a Antònia Font

Una mala notícia per als amants de la música: Antònia Font diu adéu. Pareix que els diferents components del grup volen aventurar-se en altres experiències (“no necessàriament musicals” , segons ells) i deixar a part Antònia Font.

El tema ens toca un poc més de prop perquè ja sabeu que el cantant i el bateria, els Debon, tenen arrel llorencina (són Palers). De fet, (i permeteu que em posi nostàlgic) encara record el dia que fent feina de picapedrer amb en Toni Paler vaig pujar al seu cotxe i  els tenia posats. Tot d’una em varen cridar l’atenció i li vaig demanar qui eren. Em va contestar que uns cosins seus que es deien Antònia Font. Immediatament li vaig demanar que me’ls deixàs: record que era una cinta de casset amb unes cinc cançons, de les quals tres es van incloure al seu primer àlbum oficial i les altres dues quedaren com a inèdites (“cares b” se solen dir) a pesar que jo les veia ben interessants també. 

El primer concert seu que veié va ser a Petra amb els Sopa de Cabra. Ningú els coneixia, però jo insistia en arribar prest per sentir-los. I mirau com són les coses que després es convertiren en un dels puntals del rock en català (i més enllà). Encara en record un (del qual no diré el nom) que el primer pic que els sentí em va dir: “I això qui són, els nous Cucorba?”. No sé si ho deia per la música d’òrgan de la cançó o per la lletra surrealista que sentia, però la qüestió és que més endavant sempre es posava a primera fila a cada un dels seus concerts. Coses de la música…

Des d’aquí només podem desitjar sort als components del grup en les seves noves aventures (musicals o no) i, si s’ho volen repensar, tampoc estaria de més.

Us deix un enllaç a la notícia:  http://www.arabalears.cat/balears/Antonia-Font-plegar-Diario-Mallorca_0_1037896353.html

I també un clip de recordatori:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.