Herodes Rei

A la sortida de l’estrena bromejarem amb el nostre president i altres educadors. Entre altres coses sorgí el tema de “Qui ha de fer la crònica?”. Ell em va convidar a fer-la amb l’excusa de que ja havia fet una mena de “prèvia”.

Malgrat les ganes -i més ara després d’haver “dormit” l’espectacle- i amb el mateix argument, li vaig tornat l’encàrrec que va assumir amb un “estic molt enfeinat, però miraré de trobar un momentet”. Gràcies Pau.

Mentre esperam (i també perquè en Serafí vegi que no ho teniem gaire bé per “ser els primers”, vet aquí la opinió de Josep Antoni Mendiola publicada a l’ARAbalears

3 pensaments a “Herodes Rei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.