Flor de Card a Sa Màniga

L’obra de Salvador Galmés torna a l’escenari de Sa Màniga demà, dissabte, 28 de desembre, a les 20 hores. L’adaptació teatral i la direcció és de Joan Gomila amb la participació de més de cinquanta personatges amb Esqueix Teatre, grup de joves, sonadors i balladors de sant Joan Pelut, i la banda de música de Sant Llorenç “En el Llevant de Mallorca, dins una vall ignorada i monòtona hi ha un Cardassar. Allà hi he collida la flor que avui vos present. És humil, incolora i inodora, rasposa i rodejada d’espines. No dóna gran cosa més l’agre de la terra! Però pentura dins son sin eixut i pobre n’hi és congriada qualque llavoreta –menja predilecte de les caderneres- i vet-aquí el motiu d’haver-me imposat el treball de collir-la i presentar-vos-la.Si no la refusau, sobretot si proporciona una mica de satisfacció a la vostra fam de bellesa i d’ideal, el treball no serà estat de bades i ja se dóna per ben pagat”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.