Acomiadar treballadors, una activitat subvencionada

El fenomen de la deslocalització de les empreses obeeix al criteri empresarial de guanyar doblers per damunt de qualsevol altra consideració. Recentment hi ha hagut alguns casos d’empreses que havien estat subvencionades pel govern de l’Estat o per governs autonòmics que han tancat les seves portes, han traslladat la seva producció a una altra part, han acomiadat els treballadors i se n’han duit les subvencions que havien cobrat.Això mateix passa ara amb l’empresa que embotella les coca-coles. Tanca quatre fàbriques arreu de l’estat, encara que tengui beneficis i hagi rebut subvencions públiques. 1250 treballadors d’una plantilla de 4.000 en resultaran afectats i, probablement, 700 quedin sense feina. Aquests treballadors podran donar les gràcies a la reforma laboral que va dur endavant el govern de Mariano Rajoy amb els vots del PP, CIU, Foro Asturias i UPN (Unión del Pueblo Navarro). Entre les plantes embotelladores que tanquen, quatre en total, hi ha la de Palma, cap d’elles té pèrdues.

A rel d’aquesta situació s’ha sabut que l’empresa embotelladora ha rebut, a través d’antigues empreses embotelladores, més de 220.000 euros de fons públics

Aquí en teniu una mostra. Serà hora de pensar en beure pinya?

(Informació extreta de www.vilaweb.cat)

Relación de beneficiarios e importes de subvenciones concedidas por el FEGA en el segundo trimestre de 2004 (BOE 18.8.2004)

COBEGA, S. A. “COCA COLA” . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 76.911,86

Relación de beneficiarios e importes de subvenciones concedidas por el F.E.G.A. en el segundo trimestre de 2005  (BOE 4.8.2005)

COBEGA, S.A. «COCA COLA» 63.235,52

Relación de beneficiarios e importes de subvenciones concedidas por el FEGA en el primer trimestre de 2007 (BOE 28.5.2007)

Rendelsur (Env. Sur, S A)                                                            49.535,96

Cobega, S. A. (Cola Cola) 23.936,59

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.