Al final en Toni Lluís sí que se’n va a Xina

Finalment el preparador  físic llorencí Toni Lluís Servera sí que marxa a Xina amb Gregorio Manzano per entrenar allà. Com que no havia sortit oficialment a cap mitjà i el destí era tan llunyà, havíem deduït que no se n’anava, però res més lluny de la realitat. La feina mana i en un món tan globalitzat i connectat com el nostre tant toca fer feina devora ca teva (ell mateix al Reial Mallorca) com marxar a l’altra punta del món, com ara Xina. Així almanco ho acaben de confirmar per IB3.

Com no podia ser d’una altra manera, des d’aquí destitjam sort a Toni Lluís en aquesta aventura “exòtica”.

 

3 pensaments a “Al final en Toni Lluís sí que se’n va a Xina

  1. Presideeent! Un bon periodista no dedueix la informació, la contrasta (jijiiji).
    Sort Toni!!!

    PD. Per cert si a algú li interessa s’apodo que té es nostre estimat preparador físic en xinès seria (segons es traductor de google):
    en QUE SALGAN = 离开

    Aixi idò: Sort 离开!!!

  2. Be Toni, es un poc enfora i cau un poc ma esquerra; Però coneixeras nous mons, noves cultures, i nous idiomes, que més pot demanar un. Sort Toni, i que no sien nomes un any, i en sebre xines, en sos moros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.