LSG – Carta amarga

Un dels rebots de la Setmana Cultural de 1973 en va resultar la publicació en el Setmanari Manacor, per Juan Bonnin Bonnin, d’una carta de Mn. Galmés dirigida a don Pedro Bonnin.La carta porta data de 9 de gener de 1949, dos anys abans de la seva defunció. Cal recordar que don Pedro Bonnin havia estat regent (rector) de la parròquia llorencina  (1936-1942). L’esmentada carta, que no he sabuda trobar a l’epistolari de Pere Rosselló; diu:

“Sant Llorenç, 9 de janer de 1949
Rnt. D. Pedro Bonnin, Manacor
Benvolgut senyor i amic: Acab de celebrar les deu misses que m’enviareu darrerament. Si teniu aplicacions disponibles, me faríeu favor si me’n enviaveu. Si no’n teniu, no us molesteu en cercar-me’n. Ja vos dos prou molesties
Tenc moltes ganees de veure-vos, per consultar-vos algunes coses. Si aquesta primavera vinent, algun dia de bon temps teniu avinentesa de venir, vos ho agrairía molt. Estic envoltat de solitud i de silenci, gairebé inter mortuos, i sent fretura d’esplaiar.me ab un cor amic.
Vos salut ab coral afecte de Jesu Christ.
Salvador Galmés Pre.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.