Blues Ville

Se’ns en va un bar que va marcar època, un lloc de plaer musical on vaig passar moltes de les meves nits universitàries (quan no estudiava, no us malpenseu). Estic xerrant del Blues Ville, un bar de Palma que vint anys després tanca les seves portes. Si a això li afegim el tancament (aquest darrer, per sort, temporal per reformes) del bar Ca n’Àngel, ens n’adonam que el temps passa i que els bars que van marcar la meva joventut ja ens diuen adéu.

Però sobretot vull xerrar del Blues Ville, aquell antro de fusta, estret i ple de fum (en tornar a casa ja podies posar automàticament la jaqueta a ventilar) que cada vespre ens donava el gust d’oferir un concert de qualitat, cosa molt mala de trobar diàriament en una ciutat tan poc d’aquestes coses com Palma. Hugo Sócrates Funky Time, Jay Kay Band, Maika Makovski, i fins i tot Chenoa abans d’anar a Operación Triunfo són alguns dels artistes que recordo haver vist tocar allà setmanalment. Si bé ara feia temps que no hi anava (coses de l’edat…) sempre tendré un grat record d’aquest bar que va marcar els meus anys universitaris. I gràcies, per cert, Marc Cortès Mosca (company de pis) per ensenyar-me’l. Tota una experiència…

 

http://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/cultura/bluesville-cierra-puertas-tras-anos-musica-directo-palma.html

Un pensament a “Blues Ville

  1. Retroenllaç: La cançó de la setmana | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.