Informació

En relació a la informació publicada sobre el tall de la carretera de Calicant, en Mateu Oliver ens fa arribar la següent informació i ens diu “Aprofit per demanar disculpes els veïnats afectats, hem intentat triar els circuits que menys afectessin a la gent, dins les possibilitats que teníem, i donar vies alternatives a tothom. Però ho feim per fer un poc de festa pel poble!”.

Ciclisme: https://www.facebook.com/malaltsdeturmell/photos/pcb.599941943430971/10151992230208367/?type=1

Córrer:  https://www.facebook.com/malaltsdeturmell/photos/pcb.599941943430971/10151992230248367/?type=1

8 pensaments a “Informació

 1. Si “fer un poc de festa al poble” significa: Tancar TOTS els ditxosos carrers i qui vulgui treure el cotxe per sortir a passetjar, que se foti. Idò sí que ho teniu ben explicat. Vos hauria de caure sa cara de vergonya. Ni me deixàreu treure el cotxe, ni va poder entrar al poble qui va voler. Bé vos en preocupàreu de no deixar cap entrada lliure! Sa pròxima, seria d’agraïr que fessiu ses vostres carreres a on no molestàssiu a tothom.

  • Ben dit. A partir d’ara no tancarem cap carrer per fer les processons de Setmana Santa, que ja s’atraquen. Ni tampoc el carrer Major per les festes de Sant Llorenç. Així podras treure el cotxe quan vulguis per anar a passetjar. (encara que crec que per anar a passejar millor a peu). Tot això ho farem per dins Pocafarina, si l’amo ens dona permis, i així podras treure el cotxe per anar a passetjar totes les vegades que vulguis. També podem demanar als del futbol si te deixen el camp el diumenge per anar a passetjar, i axí segur que ningú te molestarà. També pots passejar amb cotxe per darrera la Sala. Si trepitges un al.lot no passis pena, que se foti.

  • crec que en Mateu Oliver ha demenat disculpes pels problemes ocasionats ( que no han estat molts) jo com a membre de l.organitzacio, aprofit tb per demenar disculpes i dir que totes les critiques siguin per millorar encara mes aquest duatlo! una cosa a reflexionar…. si de tot un poble nomes es queixa una minoria tampoc ho hem fet tant malament! Força Malalts

  • T’ho hauries de fer mirar, feia setmanes que sa sabien els horaris de tall de carrers, imagin que són coses de l’edat, com més vells més mal sofrits, potser te convendria més deixar anar es cotxe i caminar una mica o una idea millor…fet dels malalts que segur que un parell de kilets te sobren així l’any que ve no només no te queixaràs sino que hasta pot ser que participis a les curses.

   Força malalts!!

 2. Miquel crec que no tenim cap motiu per haver de demanar disculpes. Tenim tot es nostre dret a fer carreres i festa pes poble. L’organització va ser perfecta, tothom ens dona l’enhorabona, es va avisar amb antel.lacio de la tallada de carrers, teníem tots es permisos ,i es poble va ser una festa. No tenim que demanar disculpes per res. De tota la gentada que hi havia pels carrers i per la plaça ningú no s’ha queixat. Que aquest senyor hagués llegit es lletreros. Tenia fins a les 10 per treure es cotxo i a les 12 ja el podia tornar a treure una altra vegada.

  • Vull aclarir que el comentari signat amb el nom de Mateu no te res a veure amb Mateu Oliver, directiu dels Malalts i un dels organitzadors de la prova. Ha estat una simple coincidència de noms.

 3. Bon dia, en primer lloc xerraré com a participant d’aquesta I DUATLÓ NEU TORRADA i donar l’enhorabona a tots els MALALTS DE TURMELL per la feina feta durant tot aquest temps, a l’organització d’aquest esdeveniment esportiu i com no, a tots els participants que van venir d’arreu de mallorca (i alguns de fora), ja que sense tots ells no hagués estat possible aquesta festa.
  És ben vera que canviar les nostres rutines diàries per tal d’arribar a un punt concret de Sant Llorenç podria emprenyar a qualsevol sempre i quan s’hagués tallat els carrers durant moltes hores seguides sense la possibilitat “real” de sortir de casa nostra o si no s’hagués donat la informació prèvia de la realització de l’esdeveniment. Així entendria la vostra crítica, però si que és vera que es varen instal.lar barreres pels carrers pels quals havien de passar els corredors o bé senyals provisionals d’estacionament prohibit per “ESDEVENIMENT ESPORTIU FINS A LES 08.00” del mateix dia, cosa que fa entendre a la població que per allà tindrà lloc algun fet extraordinària.
  Informar-li, si no ho va veure, que a TOTS els punts de la carrera hi havia o bé policia local, protecció civil o bé voluntaris que feien la simplement feinen la seva tasca, intentar que la carrera fos la més segura possible i donar solucions als veinats per tal d’arribar al seu destí.
  Per tant, entenc que si no va treure el seu cotxe per anar a fer voltes va ser per la seva poca previsió o per la falta d’informació.
  Com a ciutadà, llorencí a més, li diré que aquest tipus d’esdeveniments fan possible que la gent de fora poble pugui venir a conéixer SANT LLORENÇ i així alterar positivament la monotonia d’un diumenge dematí pel poble, que ben segur ha agradat a més d’un llorencí.
  Sr. Servera, tenc entés que per ara han estat ben poques les crítiques, si no ha estat l’única. És vera que no plou sempre a gust de tothom i potser a vostè li vagi d’escàndol tancar els carrers per setmana santa, nadal, etc…i a mi, en canvi, m’emprenyi tant o més com a vostè diumenge passat, entenent com a bon ciutadà que un dia per uns i un dia pels altres, així és com es fa poble.
  Sr. Servera si les previsions no canvien vagi moguent el seu vehicle de lloc o el tregui de fora, que ben segur l’any que ve es tornarà repetir la segona edició deI DUATLÓ NEU TORRADA ja que, com pot veure, ha estat un vertader ÈXIT.

  ENHORABONA MALALTS DE TURMELL !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.