Fotografies antigues

 Aquesta vegada presentam dues fotos ben antigues. La primera, mirau si és antiga que no he conegut ningú. Miam si els més veterans del poble els reconeixen. L’únic que puc dir jo és que un grup de persones de diferents edats (potser sigui una o més famílies juntes) davant d’una casa de façana ben guapa (de pedra antiga) i com un “altillo” a davant. No puc arribar a finar de quina casa es tracta.

A la segona fotografia, també antiga, sí que endivinam els personatges. Es tracta de Magdalena Meca, na Voreta i na Tonina Meca (les tres descansen en pau), que estan al corral de can Joan Mec. Concretament enfornen pa al forn de llenya, com es feia antigament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.