No sap on trepitja

“No em doni xifres d’abandono ni de fracàs que no estiguin comprovades. Em diu vostè  unes xifres i no em diu les fonts científiques ni em dóna cap tipus d’indicador. Rall’im de fonts científiques que jo pugui contrastar”, va dir la consellera d’educació al diputat de MÉS, Nel Martí.Nel Martí se’n va dur les mans al cap: les xifres que havia donat a la consellera havien estat publicades pel Diario de Mallorca i corresponien a un informe de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar, un organisme depenent de la Conselleria d’Educació al front del qual hi ha el batle de Bunyola, Jaume Isern, germà del director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans, Bartolomé Isern.

Aquí teniu la intervenció del diputat i de la consellera:  Quarta pregunta

3 pensaments a “No sap on trepitja

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.