Fotografies antigues

Aquesta setmana tenim una fotografia de fa una cinquantena d’anys de la Plaça de l’Ajuntament, anomenada també “darrere la Sala”. Són un grup de joves, veïns de la zona, que posen a la tribuna que hi havia enmig de la plaça. Ara ja no hi és (de fet, jo no tenc consciència d’haver-la vista mai, per la qual cosa deu fer bastant d’anys que la llevaren). Segons mon pare, era l’escenari on els grans artistes d’aquell temps, com en Guardiola o en Machín, cantaven amb la plaça plena de gom a gom. El de més a l’esquerra de la fotografia, amb aquesta cara de punyetero, és el meu oncle Mateu Quina.

A la segona imatge, tenim na Polònia Garbeta (la padrina d’en Gento) i na Bàrbara Meca (al cel sien) posant devant d’un pedestal, el qual era típic que es traiés per fotografiar-se.

Per cert, si a algú li fa ganes posar alguna fotografia antiga seva,  enviau-me-la a pauquina@card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.