Què en trobau?

El nostre ajuntament sol·licita línies de bus durant l’estiu que vagin directes de de Sa Coma, S’Illot i Cala Millor cap a l’areoport per així afavorir la mobilitat dels turistes que ens visiten; en canvi, el PP creu que això perjudicarà la flota de taxis del terme. I vosaltres què en trobau?   

Aquí teniu la notícia ampliada: http://santllorencnoticias.com/noticia.php?id=11752

2 pensaments a “Què en trobau?

  1. Jo trob que és molt difícil tenir a tothom content. També trob que el PP hauria de pensar si aquestes línees de bus afavoreixen a algun comerç, i sopesar si els “pros” guanyen als “contres”.

    També pens que hi ha polítics que no miren el bé comú en general, sino que sempre estan fent estratègies per a guanyar vots, per poder mantenir-se en el poder. Per a mi, aquest cas concret és ben clar: el PP s’ha guanyat el vot dels taxistes per a les pròximes eleccions locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.