Fotografies antigues

Aquest número posaré unes imatges que m’ha donat na Tola Sureda Riera.

La primera imatge que podeu veure correspon a la família paterna de na Tola. Són la seva padrina, Margalida Planisi Nicolau Farrera, el seu padrí Tomeu Sureda Femenies Quinyet, son pare Sebastià Sureda Planisi i el seu germà gran Joan “de ca sa Farrera”. És una foto molt antiga, aproximadament  de l’any 1925  i representa una família pagesa, molt humil, un dia feiner i vestits amb roba de treball dins el corral de ca seva al carrer de la Mar de Sant Llorenç. 

La segona representa la imatge d’una gran amistat. És una foto dels anys quaranta, i les dues al·lotes són na Maria Soler Arrom Costitxera i na Catalina Riera Sureda Lluma (la mare de na Tola), assegudes amb idèntica postura damunt el coll de la cisterna de ca els padrins materns de na Tola al carrer de la Mare de Déu Trobada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.