Fotografies antigues

 

Aquest mes seguim amb fotos de na Meneta. Per cert, qui sigueu aficionats a aquesta secció de fotos velles, vos aconsell, de nou,  que visiteu la página de Facebook d’en Rafel Duran sobre aquest tema. Trobareu imatges ben antigues i enigmàtiques!!!

Les tres primeres fotos que presentam avui són d’un dia de matances a ca na Tonina Mena.

1 016

 

Les següents fan referència a l’any de sa neu (1956): a la primera estampa veim part de la família de na Tonina Mena i n’Antoni Teuler; a la segona, un grup d’amics, com ara Biel Mena o Teuler, Xamena, Antoni Cus, Joan Xaret i un altre que no identificam; finalment, hi ha una darrera fotografia que és un intent d’esquiar de la gent retratada.

 

1 015

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.