Què en trobau?

Les diferents administracions públiques, Govern, Consell, Ajuntaments, quan fan una obra volen que els ciutadans coneguin l’import d’aquesta, el termini d’execució, si hi ha finançament d’altres administracions, etc, per això posen uns bons cartells que informen de tot allò que fa referència a l’obra.

Quan s’acaba l’obra i es retiren les màquines, els obrers i les eines, aquests cartells queden per sempre més al lloc on es varen col·locar sense que ningú es preocupi de llevar-los. Què en trobau?

carrerillomanacor

3 pensaments a “Què en trobau?

  1. Que la llei hauria de regular el temps el qual es poden exhibir ja que passat un període no fan cap servei i enlletgeixen precisament la reforma feta. Per alguna cosa trnim Internet… Per ex per emmagatzamar-hi aquestes informacions.
    A aquests polítics nostres tant els és no informar de res en segons quins assumptes com informar de demés.

  2. Els “sobrets”/”comissions que reben els polítics per les obres també s’inclouen dins l’import total que s’indica al cartell? (si no no entenc com és que totes les obre sobre dupliquen/tripliquen el cost del pressupost inicialment).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.