II Concurs d’hortalisses grosses i estranyes

El dimarts passat tingué lloc el segon concurs d’hortalisses grosses i estranyes a la plaça de l’església. Concurs que juntament amb el d’ensaïmades repeteix en aquesta edició de les festes patronals després de l’èxit de la primera edició de l’any passat.

Dels 8 participants que prengueren part al concurs, cadascun d’ells amb diverses hortalisses, 2 foren els guanyadors: en Tomeu Baio amb una carabassa de 103 Kg i en Guillem de Sa Begura amb unes cebes de 4 Kg i un meló. Impressionants aquests fruits de la terra! Enhorabona als guanyadors.

Vos deixam amb un recull de fotos de tan singulars vegetals que ens ha fet arribar el nostre regidor de festes en Pep Gall. Segurament l’única persona que ha anat a més esdeveniments aquestes festes que el nostre super reporter Serafí Lliteres 😉

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.