Brou de Card

Encetam nova secció a Card.cat amb la intenció de donar una mica de brou amb un puntet de picant a la revista, que sempre dóna bon gustet.

Així que, seguint l’estela que va deixar en el seu dia la gran secció d’ESPIPALLADES de Flor de Card, i, sempre amb el beneplàcit del seu autor, en Pep Mosca, es reprèn l’activitat per tenir informada la gent del que es cou pel poble. En aquesta nova secció BROU DE CARD es ficarà tota aquella informació no confirmada, opinió, comentari burlesc, sentiment estès pes poble i arribi a les meves orelles, o bé, simplement que me passi pel cap escriure. Naturalment tota la informació passarà un rigorós filtre de selecció, que seré jo, que som l’amo de la secció. No tot sortirà, les meves antenes no arriben per tot i, temes particulars i de falta de respecte sobren, no cal ni mencionar-ho. Per a la resta de temes es pot deixar la reflexió a través de comentaris ja que està oberta a totes les ments rebuscades.
Aquesta secció no serà de tirada periòdica i determinada, més bé quan s’hagin recollit una sèrie de xiuxiuejos, rumors, fets i altres ingredients es posaran dins l’olla, es remenarà i d’aquí sortirà es brou. A vegades amb un gustet més picant, a vegades més fat. I ja sabeu, l’olla no està tapada i per tant, podeu afegir ingredients al brou a través dels comentaris. Noves opinions, nova informació, crítiques…sempre sense faltar si és possible i si tot això es fa amb una mica d’humor més riurem.   Menys xerrameca idò…i posem el BROU DE CARD al foc perquè comenci a encalentir.   I la recepta de BROU DE CARD d’aquests ollada conté:

  • El silenci en que queda sumit el municipi de Sant Llorenç després de les festes patronals. Bars tancats, ni una ànima per sa plaça. En resum, un poble fantasma abandonat de la mà de Déu.
  • Els pocs concerts i/o altres espectacles que s’han celebrat a Sant Llorenç aquet estiu fora del programa de les festes patronals. Son Carrió n’hi ha donat en “quareta”. Enhorabona als carrioners!
  • De joves, quasi adolescents, que feien botellot els dies de verbena pels carrers del poble. Aquesta moda no pareix, ara per ara, que sigui passatgera.
  • Els punts de vista contraposats que conviuen dins el CD Cardassar davant la nova política que ha iniciat el club. Esperem que els resultats ho arreglin tot, sinó podria ser una bomba de rellotgeria amb el temporitzador en marxa. Tic, tac…(tot i que no arriba a la sola de les sabates a la gestió que es fa del nostra Mallorqueta, això si que és un desastre!!)
  • Les grans expectatives que ha despertat la VI Cursa Malalts de Turmell de dissabte 30 d’agost a les 19:00. Basta mirar la gentada que es va congregar dilluns 25 per reconèixer el circuit. A data de redacció d’aquest escrit ja s’havia superat la xifra de 200 inscripcions.

Malalts Foto 1

  • L’enyorança que es té, o no, de la secció FELIPADES que sortia a Flor de Card. Humor un tant particular i estrany que es troba a faltar dins Card.cat.

 

2 pensaments a “Brou de Card

  1. No i no serà per ses ofertes q hem fem fet arribar a en Felip Blau per col.laborar amb noltros… Fins i tot va venir a aquella ja llunyana reunió inicial…
    Se fa pregar es punyetero, ja només ens queda oferir-li un xec en blanc …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.