Què en trobau?

Pareix que per Sa Coma s’ha instaurat un debat intens sobre la conveniència o no de fer un tram del carrer Belandres (el que comunica Sa Coma i Cala Millor que està darrere la Punta de n’Amer) exclusiu per a vianants.

Sumau-vos, idò, al debat… Vosaltres què en trobau? Exposau els arguments a través els comentaris.Enllaçau a la notícia si en voleu saber més detalls: enllaç.

6 pensaments a “Què en trobau?

 1. A la pregunta parece que le falta otra cuestión,Al cerrar esa calle principal se pretende abrir C/ MARE SELVA entre CALA MILLOR Y SA COMA (TRASLADANDO EL TRAFICO HACIA DICHA CALLE) Donde residen unas 500 familias en SA COMA 3 (detras de la delegación de SA COMA).Pudiendo afectar a calle ROMANÍ, DALIES,ALZINA,(SERIA CONVENIENTE PONER UN PLANO DE SA COMA,SE VERIA MUCHO MEJOR LA EXPLICACIÓN QUE DOY)El debate quizas este incompleto,Pero seria inportante la opinión de los vecinos de SA COMA.

  • A l’enllaç que pos (a una notícia sobre el tema de Magdalena Ordinas) crec que es xerra d’això que comentes. De totes maneres, un plànol no estaria gens malament…

  • Yo estoy a favor de la carretera,
   Desintoxicará la avenida rosella,cuando vas en verano, entre las bicis, los tandems, el trenecito, y los turistas puedes llegar a tardar 12 minutosDel Lidl SACOMA

 2. Com a visitant periòdic de sa Coma pareix en principi una bona mesura com forma d’embelliment i projecció per incentivar la inversió a aquest carrer: apartaments, bars, tendes o l’oferta complementària que l’envolta. Avui aquest carrer és fosc i només és el nexe d’unió entre Sa Com i Cala Millor.
  Ara bé, tot canvi comporta punts a favor i punts en contra. Desviar el tràfic que ara no suposa cap problema per aquest carrer comportarà mals de caps als veïns de Sa Coma que es veuran afectats directament. Per tant, el seu parer és de molt més pes que el que pugui tenir jo que com a visitant o turista

 3. En relacion al tema de la apertura de mareselva y peatonalizacion de baladres el gran problema es como y porque se abre, sin tener en cuenta los pros y tremendos contras resultantes. Cuando ademas, se hace sin pensar en los vecinos y comunidad en general y solo por cuestiones particulares y partidistas. Hagamos en esta ocasion las cosas bien, por favor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.