Tornen els més grans a Sa Màniga

Un febrer per a totes les edats

L’Ajuntament de Sant Llorenç torna a convidar els artistes més estimats aquest mes de febrer a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Ja podeu consultar la programació a la web www.samaniga.es.

Comença el mes amb un músic imprescindible: TOMEU PENYA. El divendres 6 de febrer arribarà amb el nou disc ENAMORANT-NOS. Un recull de cançons que el mateix Tomeu ha seleccionat dels discos editats des de l’any 95 fins ara. Lletres plenes de records i de moments que en Tomeu vol transmetre amb complicitat i sinceritat. Les entrades costen 15 €.

El dissabte 7 de febrer és el torn de MARIAM I ELS MONSTRES. Una joveneta ens vendrà a contar la seva història. Na Mariam té 8 anys i és de Ghana, el país del cacau. També ens conta un secret: li encanten els contes de monstres! A partir de 4 anys. L’espectacle és gratuït.

Després de Carnaval torna un gran èxit del teatre: ACORAR. Serà el divendres 20 de febrer, amb Toni Gomila, dirigit per Rafel Duran. Un títol excepcional que ha rebut el premi de la crítica “Serra d’Or” al millor text de teatre. Les entrades costen 14 €.

El dissabte 21 de febrer els més petits podran gaudir amb EL VIATGE A LA FONT DE XOCOLATA. Es tracta d’una obra que mescla interpretació, titelles, màscares i altres elements visuals que fan més propera la història de na Cleta, una nina que viatja arreu en bicicleta i que és la receptora de mil i una històries. A partir de 5 anys. L’espectacle és gratuït.

Acabarem el mes amb una obra del Teatre Principal de Palma: L’ILLA DELS ESCLAUS, el 28 de febrer. Amb la direcció d’Assun Planas, i actors de renom com Joan Miquel, Miquel Gelabert, Àlex Tejedor, Aina Calpe i Júlia Truyol. L’illa dels esclaus, de l’autor clàssic Pierre de Marivaux, planteja un experiment. En aquesta illa s’inverteixen els rols socials: els amos seran els esclaus i els esclaus seran els amos. Les entrades costen 12 €.

Les entrades dels espectacles estaran disponibles a la taquilla o al telèfon 971 587373.

 descarga images (2) mtd_105_0_thumbface illa 342

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.