Enterro de la sardina a Son Carrió

Un any més molta participació a l’enterro de la sardina, malgrat el mal temps. Els joves de Son Carrió feren la sardina i encetaren la comitiva darrera la Banda de música fins al poliesportiu, on la tiraren dins el foc. Després unes 380 persones varen poder degustar les sardines i el trempó preparats per voluntaris del poble, el grup de les Paparres també tenia xocolata calenta per a llevar el fred. Finalment bona música amb els Black Cats per a ballar. La recaptació de 350 € va íntegrament a Càritas. L’enterro de la sardina representa el final del carnaval i el principi de la quaresma.

Un any més volem agrair la col·laboració de tots els participants, ja que sense ells no hi hauria festa. Podeu veure totes les fotos a la pàgina: www.carriocity.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.