Una llengua cap a la llibertat

El passat dijous s’inaugurà a la Fundació Alcover de Manacor l’exposició Una llengua cap a la llibertat. Realitat i vitalitat de la llengua catalana, una iniciativa de la Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana que ha comptat amb el suport de l’STEI, l’OCB i l’Ajuntament de Manacor.

El comissari de l’exposició, el sociolingüista Jordi Solé i Camardons fou l’encarregat d’explicar els motius que han duit la FOLC a realitzar aquesta proposta i de comentar els panells que romandran exposats a la seu de la Fundació Alcover, Pare Andreu Fernández, 12 de Manacor.

L’exposició, estarà a disposició del públic en general i, especialment dels escolars, fins el proper 31 de març per després passar al casal de Ca’n Alcover de Palma. es poden concertar les visites al telèfon 662320444.

1 2 3 4

2 pensaments a “Una llengua cap a la llibertat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.