“Endeutament 0” i 5’5 milions al banc a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar

A l’inici de la present legislatura l’equip de govern es va marcar com a objectiu aconseguir arribar a l’endeutament 0 fixant com a fita l’any 2017. Per aquest motiu aquesta modificació de crèdit permetrà aconseguir aquest objectiu dos anys abans del previst.

La bona gestió desenvolupada aquest darrers anys, amb importants esforços de reducció de la despesa, juntament amb l’èxit en el procés de recuperació de l’IVA a l’empresa municipal, que ha permès recuperar 1.662.701,10 euros, permet arribar ja avui en aquest endeutament 0.

Fa quatre anys hi va haver partits polítics que basaren la seva campanya electoral en dir que l’endeutament de l’Ajuntament era descomunal i no es podria pagar. Només quatre anys han estat suficients per deixar en total evidència aquestes mentides, si bé tampoc és això motiu de preocupació per què ja n’han cercades unes altres.

En qualsevol cas es vol manifestar la satisfacció d’aquest equip de govern per deixar com a “herència” a qui hagi d’assumir la responsabilitat de governar el propers 4 anys una situació econòmica exel•lent, amb endeutament 0 i més de cinc milions i mig d’euros als bancs de superàvit.

La proposta ha estat aprovada amb els vots favorables de l’equip de govern GISC, PSM, AGIM, PSOE i MÉS, els vots en contra del Partit Popular. El regidor no inscrit Toni Aguilar ha excusat l’assistència al Ple.

Nueva imagen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.