Fotografies antigues

Si una icona té força a Mallorca, tant entre els nins com entre els grans, és la figura del dimoni. Potser es degui a l’atracció humana cap  allò dolent i terrorífic, però el cas és que fem més cas a la figura diabòlica que per exemple el propi Sant Antoni. Sempre és més fàcil trobar algú disposat a disfressar-se  de dimoni que no de Sant  Antoni. Igualment sé de dimoniades i de colles  de diables, però no de Sant Antonis.    Un fet que bé es mereix tot un estudi, no?

Però deixem-nos de romanços i veiem les fotografies antigues d’aquesta setmana, que precisament va d’una dimoniada que es féu a Sant Llorenç del 1986 en què s’aplagaren les colles dels diferents municipis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.