Més per Sant Llorenç es presenta

Ahir vespre es va fer la presentació de MÉS per Sant Llorenç i MÉS per Mallorca.

Les sigles MÉS agrupen els partits PSM, Iniciativa-Verds, Entesa i persones independents que venen d’altres formacions polítiques o que mai havien participat en política.

L’acte de presentació comptà amb la presència de Biel Barceló, candidat a President del Govern de les Illes Balears.L’acte començà amb una presentació de Tomàs Martínez que explicà les característiques del partit a Sant Llorenç i a Mallorca. A continuació Biel Barceló explicà la necessitat de canviar les actuals polítiques del Govern Bauzá i proposà un gran pacte polític per resoldre els problemes que més preocupen als ciutadans: l’atur, la corrupció, el manteniment i potenciació dels serveis públics, el canvi de model econòmic, la participació dels ciutadans en la política i el poder de decisió de les persones de les Illes Balears, la sobirania per decidir sobre tot allò que ens afecta.

Dolors Sánchez, candidata a batlessa de Sant Llorenç explicà les bases del programa electoral municipal i demanà el vot de les llorencines i els llorencins.

Després d’un ampli intercanvi d’opinions sobre diverses qüestions, l’acte acabà fent un cafè al pati de ca ses Monges i amb l’entrega d’una alfabeguera als assistents.

Dimecres que ve, a les vuit del vespre, MÉS per Sant LLorenç es presentarà a Son Carrió, a la Unitat Sanitària, amb la participació de Miquel Ensenyat, candidat a President del Consell de Mallorca.

Més públic generalMés intervencionsMés pati

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.