Fotografies antigues

Estem arribant al final d’aquesta entrega d’imatges santantonieres, però encara en podem lluir algunes més. Aquí les teniu:

Per començar uns siurells… (què devien fer enmig de Sant Antoni?)

1-30-2015_015

Una altra carrossa…

 

1-30-2015_016

El ball els dimonis amb Sant Antoni… (ja tenia molta expectació)

1-30-2015_017

I per acabar alguns personatges il·lustres del nostre poble: en Rafel Borja tocant el trombó (i això que, si no record malament, quan jo vaig entrar a la banda, per la dècada dels 90, ell tocava el bombardí), en Pedro Janos, en Miquel Figuera… en Miquel Capirró amb la seva màquina de fer fotos. En coneixeu algun més?1-30-2015_018

3 pensaments a “Fotografies antigues

  1. D’esquerra a dreta, en Pedro “Jano”, en Jaume “Figuera”, en Miquel “Boquet”, en Rafel “Borja” o “Gabellí”, en Jaume “Bosco” i en Miquel “Capirró”, A primer terme, i amb gorra, en Joan “Saletes” que sonava el clarinet. Això era l’any 1980. El meu darrer Sant Antoni amb la banda.

  2. El comentari anterior, va referit a la foto que hi surten membres de la banda de música. Referent a la fotografia de la carrossa, aquesta reivindicava els noms dels carrers de Sant Llorenç en català. L’any 1980 encara hi havia les places metàl.liques de color blau amb els noms dels carrers en castellà, amb lletres blanques. La majoria dels noms eren de procedència franquista com “calle Victoria” en lloc de Carrer de sa Sínia.
    Dels siurells record una gran expectativa a la plaça (jo sonava amb la banda) i la gent estava molt encuriosida per saber qui eren. Va costar molt conèixer un dels dos siurells. I n’hi va haver de mal de caps!!!! (mira tu quines poques feines!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.