III cursa nocturna d’orientació Punta de n’Amer

El proper 18 de juliol a les 22:00 hores tindrà lloc a la Punta de n’Amer la tercera edició de la cursa nocturna d’orientació. Volem convidar a tothom qui vulgui descobrir aquest bonic, encara que desconegut esport, on tenen cabuda esportistes de qualsevol edat i nivell esportiu. Aquesta cursa consisteix en trobar en una hora de temps el major nombre de estaques d’orientació dintre de la trentena que hi ha distribuïdes per tota la Punta. Contarem per això amb un mapa ben detallat de la zona on les diferents estaques tenen puntuacions diferents segons la dificultat tècnica o física de la mateixa.

Es pot realitzar la cursa de forma individual o be acompanyat dels teus amics i es pot traça la estratègia que més es convingui. Tan sols es necessita un frontal i ganes de passar-ho be . Quan acabis podràs disfrutar d’un troç de coca i de la entrega de trofeus.

La cursa es celebra dins el programa de festes de Sa coma i et pots inscriure online a través de la plana web de Elitechip. Per més informació consulta la nostra web www.dimonismuntanyers.com

unnamed (1)

2 pensaments a “III cursa nocturna d’orientació Punta de n’Amer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.