La cançó de la setmana

Coco Rosie sempre ha tengut una bona acollida en aquesta secció. No sé si per la seves penetrants veus, pel misteri que desprenen, la psicodèlia que representen… la qüestió és que sempre tenen més visites que les normals. En aquesta ocasió les faig acompanyar per la veu sempre melangiosa d‘Anthony and The Johnsons (també presentats en aquesta secció). I és que ja diuen que els “rars” se cerquen entre ells…

La cançó que us present, Beautiful boyz, és la descripció de  la dura i trista vida d’un jove. La lletra, dramàtica i punyent, està perfectament acompanyada per una melangiosa melodia que hi diu molt bé (atents al piano que sempre fa sonar tan bé Anthony)  .

Us la deix subtitulada perquè la pogueu gaudir millor. Per altra banda, les imatges són del film indepenent Mi idhao privado, que curiosament també relata la dura biografia d’un adolescent (amb uns joveníssims Keanu Reeves i River Phoenix).  .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.