La cançó de la setmana

Ja vaig dir que sempre aprofitava aquest especial d’estiu per repetir un dels meus grups preferits, The Cure. El mateix em passa amb Beck… en aquesta ocasió sota l’excusa d’haver posat la veu a un tema del darrer disc (fresquet, fresquet… perquè després diguin que en aquesta secció no posam novetats) dels Chemical Brothers. El millor pop amb la millor electrònica… combinació idònia.

I així és… els tres talentosos músics, Beck i els germans Chemical, firmen un bon tema, Wide Open, que combina molt bé una electrònica suau i la cadència pop de Beck. Potser es repeteixi un poc massa el ritme, però això ja és un tret típic de la música electrònica (supòs que per això sempre he estat més seguidor d’altres estils, i igual em passa amb el reggae).

En resum, es veu que el talent cerca el talent… i “Dios los cría y ellos se juntan”.   I així ho han fet Beck i Chemicals Brothers, la qual cosa és una bona notícia per als amants de la música.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.