L’Ajuntament de Sant Llorenç rep una subvenció per fer front a les despeses projecte “Llevant Acull”

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha rebut una subvenció de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació per fer front a les despeses del programa “Llevant Acull”.

“Llevant Acull” és un programa de suport als nouvinguts que du a terme de forma conjunta l’Ajuntament de Sant Llorenç i l’Ajuntament d’Artà. La subvenció que ha atorgada la Conselleria a ambdues administracions és de 50.113,04 euros. D’aquests, 39.909,04 euro són per l’Ajuntament d’Artà i 10.204 euros per l’Ajuntament de Sant Llorenç. El cost total del projecte executat per part de l’Ajuntament de Sant Llorenç ha estat de 12.755 euros.

El programa “Llevant Acull” inclou des de classe de llengua catalana i castellana, i també de coneixements de l’administració.

“És un programa molt positiu, que ens permet donar suport als nouvinguts perquè es puguin desenvolupar mínimament en la societat allà on intenten integrar-se”, explica la regidora de Benestar social, Maria Galmés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.