Poder i oposició

A vegades les paraules es gasten. Perden el sentit i la funció. Adesiara sembla que un dels objectius del poder (intim, personal, local) és anular l’oposició. Sembla que, si es donàs el cas, seria una formula erradaSempre les mirades diferents, confrontades,  ajuden a créixer

Un pensament a “Poder i oposició

  1. El progrés, els canvis i les transformacions són possibles perquè els homes gairebé mai no estam d’acord entre nosaltres; la desavinença i el desacord mouen el món i són els que fan possible l’evolució i el desenvolupament (Antoni Martí, cap de govern del Principat d’Andorra)

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.