La cançó de la setmana

Una vegada conegudes les cançons de l’any (enllaç), ja podem continuar amb la nostra secció habitual i, la veritat, no podíem començar pitjor ja que el gran David Bowie ha mort.

Si no record malament la seva música ja ens ha acompanyat en dues ocasions (Space Oditty i I’m afraid of americans ), però seria imperdonable que la setmana de la seva mort no recordéssim la seva ja emblemàtica música.

He estat a punt de posar Lazarus, el darrer single que havia tret (justament dos dies abans de la seva mort) en què expressava frases tant premonitòries com “estic en el cel. Tenc cicatrius que no es poden veure” i que pertanyien al seu darrer àlbum, de títol igualment premonitori, Black Star (es diu que veia venir la seva mort i que per això va entregar-nos aquest disc tan obscur i elegíac a mode de comiat). Però no, he preferit recordar-lo amb una de les seves cançons alegres de la seva etapa més glam rock, Rebel, rebel, tot un cant al transvestisme i canvi de sexe ple de bon ritme i amb el típic estil pintoresc del bo de Bowie. Supòs que me feia ganes recordar-lo alegrament

Descansa en pau, camaleó!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.