El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç assisteix a la ITB

El Consorci de Turisme de Sant Llorenç i Son Servera serà present, des d’avui dimecres i fins diumenge, a la ITB de Berlín. La ITB és una de les fires internacionals més importants del món, que se celebra des de 1965 i està considerada com la plataforma de turisme líder a Europa.

IMG-20160309-WA0008

 

 

 

 

 

Des del Consorci recorden que el mercat alemany és el més important de la zona costanera de Son Servera i Sant Llorenç del Cardassar. Entre Cala Millor, sa Coma, Cala Bona i s’Illot sumen unes 35.000 places turístiques.

A hores d’ara, la previsió de vendes de places turístiques de cara al començament de temporada són lleugerament superiors a les registrades l’any passat per aquestes mateixes dades.

Les previsions apunten que, el mes de maig, els establiments turístics comptaran amb una ocupació del 58,7 %. La temporada passada les previsions per aquest mateix mes eren del 56,4%, és a dir, un 2,3% inferiors, segons informació aportada pel Consorci arrel de les converses mantingudes a la fira amb touroperadors i hotelers.

Des del Consorci assenyalen que aquests dies de fira tenen previst mantenir reunions amb responsables de turisme de Tourespaña, per establir aliances de col·laboració de cara a un futur.

La ITB de Berlín és la quarta fira a la que assisteix enguany el Consorci de Turisme. La primera va ser la fira CMT de Stuttgart, seguida de la fira FREE de Munich i la Reisen a Hamburg, totes elles adreçades al mercat alemany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.